Nyfikenhet, stort intresse och engagemang är ledord i vår verksamhet som även vilar på en gedigen grund med kunnig och erfaren personal.

Verksamheten har funnits ungefär i trettio år och sortimentet har genom åren vuxit till att bli Sveriges bredaste inom hälsoprodukter och kosttillskott. Nyfikenheten är viktig för att vi ska kunna hålla oss i framkant vad gäller den senaste utvecklingen inom branschen. Där spelar kunden en mycket viktig roll och håller oss på tå gällande senaste forskning och intressanta produkter.

Inom vår terapeutiska sida har vi nu ett för oss nytt och viktigt verktyg för att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt nämligen hårmineralanalyser. Här erbjuder vi en komplett lösning i samarbete med NutriTech, Trace Elements och Alpha Plus.

Genom vår hemsida kan vi nu även erbjuda den servicen åt kunder utanför Stockholm. Vi skickar hem ett kit där man enkelt klipper en liten mängd hår som sedan skickas till oss i retur för vidare analys. En så kallad FAB ifylles med personuppgifter och eventuella sjukdomar.

Samtliga analyser skickas och görs av vår samarbetspartner Trace Elements. Trace Elements är sedan 1984 den ledande globala leverantören av hårmineralanalyser. Trace Elements har genomfört över en miljon hårmineralanalyser. För att läsa mer om Trace Elements klicka är.

Den svenska agenturen för Trace Elements är Nutri-Tech, du kan läsa mer om Nutri-Tech här.

En 30 minuters genomgång ingår när analyssvar erhålls, där man vid behov reder ut frågor gällande analysens kostråd och de rekommenderade kosttillskott som analysen visar för att balansera och förbättra klientens hälsa på bästa sätt.

Hårmineralanalyser.se drivs av Sektra Hälsa AB, som även äger och driver naturprodukter.se och Hornsgatans Hälsokost vid Mariatorget i Stockholm.